طريقة عمل المكرونه النجرسكو



المقادير:

نصف كيلو مكرونه اسباجيتي 
صدور فراخ 
مشروم شرائح 
2 معلقه زبده 
6 معالق سمنه 
12 معلقه دقيق 
نصف معلقه ملح 
نصف معلقه فلفل اسود
نصف معلقه شطه 
1 كيلو حليب 
3معالق جبنه موتزاريلا 

طريقة التحضير:

يتم سلق المكرونه 9 دقائق بالماء والزيت والملح وتصفيتها في مصفاه 
يتم سلق صدور الفراخ في ماء وتصفيتها وتقطيعها شرائح ويتم تشويح المشروم في زبده 
يتم عمل البشاميل بتحمير الزبده مع الدقيق ووضع الحليب وحده وحده ووضع الملح والفلفل والبشاميل يكون سايل
نحضر صنيه ونضع بها 3 معالق بشاميل ونفردهم جيدا ثم نضع مكرونه الاسباجيتي 
ثم عليها شرائح الصدور والمشروم وتقليبهم جيدا ثم وضع البشاميل عليهم وتقليبهم جيدا 
ثم نضع طبقه اخيره من البشاميل علي الوجه والجبنه الموتزاريلا
 وندخلها الفرن علي درجه حراره 220* لمده 30 دقيقه 




0 comments:

إرسال تعليق