طريقة عمل بسكويت البسكريم




المقادير:

ربع كيلو سمنه 
1 معلقه صغيره بيكنج بودر
3 معالق زيت ذره 
نصف كوب سكر ناعم 
نصف كوب نشا 
1 معلقه كبيره كاكاو خام 
نصف كيلو دقيق 
رشه ملح 
2 معلقه صغيره فانيليا 
2 معلقه حليب بودر 
2 معلقه حليب سائل 

الحشوه:

1 كوب شيكولاه شيبس 
نصف كوب كريمه طبخ
ربع كوب بندق مفروم

طريقة التحضير:

نضع السكر والسمنه والزيت في وعاء ونقوم بخفقهم بالمضرب الكهربائي لمده 5 دقائق متواصله
ثم نخلط المكونات الجافه الدقيق والنشا والملح والبيكنج بودر والفانيليا والفانيليا والحليب البودر 
ويتم تقسيم الخليط الي جزئين جزء هيبقي الفاتح والجزء الثاني هنشيل 1 معلقه دقيق ونحط بدالها كاكاو
ثم نضعه علي خليط السمنه ويتم التقليب بالاسباتيولا ونضع عليهم معلقتين الحليب السائل 
نأخد جزء من العجينه الغامقه والفاتحه ونكورهم ونضع علي الايد في شكل دائره وحده ووحده ونضغط 
ثم نضع الحشوه ونكرره السابق مره اخري ونضغط نصف ضغطع ونرصها في صنيه بها ورق زبده
وندخلها الفرن علي درجه حراره160* لمده 10 دقائق 


0 comments:

إرسال تعليق