المقادير:
4 بيض
1 كوب سكر
1كوب حليب
نصف كوب كاكاو
1 كوب دقيق
1 معلقه فانيليا
رشه ملح
1 معلقه بيكنج بودر
1 كوب زيت
نصف كوب شيكولاه سايحه
طريقة التحضير:
في الخلاط نضع السكر والكاكاو والزيت والحليب والشيكولاه السايحه ونخفق جيدا ويؤخذ منه كوب ويوضع بالثلاجه
ثم نخلط علي باقي الخليط الموجود بالخلاط البيض والفانيلا ونخلط المكونات الجافه في وعاء
ثم نضع عليه خليط السائل ونخفق جيدا ونحضر القالب وندهنه بالسمن والكاكاو الارضيه فقط
ونسخن الفرن مسبقا ثم نضع القالب علي درجه حراره 160* وتقلل بعد نصف المده الي 140* لمده 45 دقيقه
بعد استخراجها يتم استخراج الصوص من الثلاجه ووضعه علي الكيك ويقدم باردا
0 comments:
إرسال تعليق