المقادير:
1 كيلو لحم مفروم
ربع كيلو من الدهن مقطع قطع صغيره
1 بصل هنبشرها وناخد التفل فقط
معلقه صغيره ثوم مفروم
بهارات لحمه
معلقه صغيره ملح
ربع معلقه صغيره فلفل اسود
ربع معلقه صغيره قرفه
ربع معلقه صغيره شطه
معلقه كبيره خل
رشه جوز الطيب
1 معلقه صلصله
ربع معلقه صغيره بيكنج بودر
2 كيس خلطه كفته كنور
طريقة التحضير :
يتم خلط تفل البصل مع اللحم وقطع الدهن نضع نصف البهارات معها وخلطه كنور ونخلطهم بالكبه
التتبيله ماء البصل وباقي البهارات والخل والصلصه والملح والفلفل
ثم يتم بالايد اخذ من التتبيله وتشكيل الكفته علي اتسك خشبي او اسياخ حديد او معلقه
ثم علي النار تشوح بمعلقه زيت ثم تدخل الفرن بصنيه وعند الانتهاء من السوي نبخر فحمه في نقطتين زيت
ثم تقدم بعد نزع اسياخ الحديد او الستيك الخشبيه
0 comments:
إرسال تعليق