المقادير:
1 حبه بصله مقطعه صغيره
1 حبه فلفل اخضر مقطع صغير
1 حبه طماطم مهروسه
2 معلقه كبيره زيت زيتون
1 معلقه كبيره صلصه طماطم
2 فص ثوم مهروس
نصف كوب كاتشب
1 معلقه صغيره روزماري
1 معلقه صغيره زعتر
1 معلقه صغيره ريحان
1 معلقه فلفل اسود
1 معلقه شطه
1 معلقه صغيره ملح
طريقة التحضير:
نضع الزيت في اناء علي النار ويشوح فيه البصل والثوم قليلا ثم نضع حبه الطماطم والفلفل المقطعه
يتم وضع جميع البهارات تتشوح مع الخليط
نضيف الصلصه والكاتشب ونتركه علي النار الي ان يتحول الي معجون او صلصه ثقيله
0 comments:
إرسال تعليق