طريقة عمل صوص البشاميل


المقادير:

6 معالق كبيره زبده او سمنه بلدي 
12 معلقه كبيره دقيق 
1 كيلو حليب 
1 كوب شوربه  
1 كوب جبنه رومي مبشوره 
2 بيضه 
1 معلقه ملح 
نصف معلقه فلقل اسود 

طريقة التحضير:

نضع في حله علي النار الزبده الي ان تسخن ثم نضع عليها الدقيق 
ونستمر في التقليب قليلا ونهدي النار عليها 
ثم نقوم بوضع اللبن كوب ونستمر بالتقليب ثم كوب اخر الي ان يصبح متجانس جميعا 
ثم كوب الشوربه ونتركه يهدأ
بعد التأكد من ان خليط البشاميل بارد نقوم بخلط الملح والفلف والبيض جيدا مع بعض ووضعهم علي البشاميل 

0 comments:

إرسال تعليق