طريقة عمل الباستا فلورا



 المقادير:

2 كوب 4/3  دقيق 
2 بيضه 
ثمن كوب سكر بودره منخول 
1 معلقه كبيره بيكنج بودر
نصف معلقه صغيره فانيليا 
ربع كيلو زبده 
1 بيضه لطبقه الوجه
رشه ملح 
1 كوب مربي فراوله 


طريقة التحضير:

نضع الزبده والسكر في وعاء ونقوم بخفقه بالمضرب الكهربائي الي ان يصبح كريمي 
ثم نضيف البيض والفانيليا الي الخليط مع الاستمرار بالخفق حتي يتجانسوا 
ثم نقوم بخلط المكونات الجافه ثم وضعها علي الخليط وتقليل درجه الخفق 
نقوم بلم العجينه واخذ نصف العجينه وطيها في كيس بلاستيكي ووضعهاا بالثلاجه لمده ساعه 
ثم نقوم برش دقيق عل رخامه المطبخ وفرد العجينه عليها ولفها علي النشابه ووضعها بالصنيه 
ثم نقوم بحشيها بالمربي وناخذ الجزء الاخر من العجينه وخفقه مع بيضه ووضعه بكيس حلواني 
وعمل خطوط عكس بعض ثم ندخله الفرن علي درجه حراره 180* لمده 25 دقيقه 



0 comments:

إرسال تعليق