المقادير:
1كوب حليب
نصف كوب زيت
2 كوب دقيق
نصف كوب نشا الذره
نصف كوب كريم شانتيه بودر خام
4 معالق كبيره حليب بودر
1 كوب سكر
2 معلقه صغيره فانيليا
5 بيضات
1 معلقه خل كبيره
3 معالق قشطه حليب طبيعيه
2 معلقه صغيره بيكنج بودر
طريقة التحضير :
نضع البيض والفانيلا والخل في ايناء ونخلط بالمضرب الكهربائي حتي يصبح الضعف
نضيف السكر بعد ذلك تدريجا وليس مره واحده ثم نضع الحليب ونستمر بالخلط
ثم نضع القشطه والكريم شانتيه والحليب البودر والزيت ونخفق 5 دقائق
نضع النشا ونضع ال بيكنج بودر عليه ونضعه علي الخليط تدريجيا
نسخن الفرن ونضع الخليط في صنيه مقاس 26 علي درجه حراره 180* لمده 15 دقيقه
ويتم تهدئه النار لدرجه حراره 160* لمده من 20 الي 30 دقيقه

0 comments:
إرسال تعليق