طريقة عمل عجينه التارت


يجب وضع العجينه في الثلاجه ترتاح لمده نصف ساعه قبل تشكيلها
المقادير :

1 بيضه 
ربع كوب  سكر بودر 
2 كوب دقيق 
1 كوب  زبده من الثلاجه 
رشه ملح 
1 معلقه صغيره فانيليا 
2 معلقه حليب او 1 معلقه زبادي 


طريقه التحضير:

نضع الدقيق والزبده ف الخلاط ونضربهم قليلا لتصبح مثل حبات الرمل ثم نضعها علي سطح المطبخ 
ثم نضع رشه الملح والفانيليا والبيض ونلم العجينه باطراف الاصابع وليس بطريقه العجن ممكن ترتاح ربع ساعه
 وتستخدم وممكن تستخدم علي طول 




0 comments:

إرسال تعليق