طريقة عمل بسكوت اللانكشير



المقادير :
نصف كوب سكر بودر 
نصف كوب زبده اوسمنه فلاحي
1 بيضه 
نصف معلقه صغيره فانيليا 
1 كوب وربع دقيق 
4/3 كوب نشا 
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر 
رشه ملح 

طريقه التحضير :

نضع السكر والزبده في اناء ونخفقهم بالمضرب الكهربائي جيدا ثم نضع البيضه والفانيليا 
ثم نخلط المكونات الجافه مع بعضها الدقيق والنشا والبيكنج بودر ورشه الملح ونخفقهم بالمضرب 
نحضر صنيه بها ورق زبده ونكور العجين الي كور صغيره جدا 
وتوضع في الفرن علي درجه حراره 220* لمده 15 دقيقه 
وبعد ذلك نحضر المربي والفارماسيلا الشيكولاه والالوان 
ونشبك البسكويت من الداخل وضغطه خفيفه ونمشيها علي الفارماسيلا



0 comments:

إرسال تعليق